About

profielfoto 1

An en Eveline : nichtjes, vriendinnen, echtgenotes en beide moeder van 2 prachtige zonen …en sinds kort trotse schrijvers van een blog.

Ze stellen zich even voor:

An

34 jaar oud en 9 jaar gelukkig getrouwd met Manlief. Voor haar 2 zonen KoterS en KoterA (pseudoniemen uiteraard…) is ze wat graag een halftijdse schoolpoortmama. Creatief, sportief en een echte nature – lover!

  • KoterS:

6 jaar ondertussen en een heuse spraakwaterval. KoterS is extravert en een energiebommeke dat op elk moment kan ontploffen, maar dan in de positieve zin.

  • KoterA:

1 jaar jonger dan zijn broer en een echte knuffelaar. KoterS is eerder introvert maar “energiebommeke²” is his middlename….een combinatie die af en toe vuurwerk geeft!

Eveline

32 jaar oud en bijna 6 jaar getrouwd met Echtgenoot (Ook een pseudoniem en toch wel erg toepasselijk ;-)) Evenwicht vinden tussen Job en Gezin is haar belangrijkste uitdaging waarbij KabouterV en KabouterS (ja, u raadt het al…) centraal staan. Sociaal, gourmande en beginnend yoga – beoefenaar.

  •  KabouterV

3 jaar oud, koppig en een mama’s kindje. De leider van de eeneiige bende, bedachtzaam en als hij lacht…breekt de hele hemel open.

  • KabouterS

Ook 3 jaar oud en 5 minuten jonger dan zijn broer. Even koppig, wat introverter en papa is zijn grootste held. Dol op dieren en een kus van hem, doet zijn mama smelten van kop tot teen.

Voldoende stof tot schrijven dus!


Heb je vragen, ideeën,…?  Je kan ons bereiken op: nononsonsmoms@gmail.com

 

 

Advertenties

One thought on “About

Dank je wel om een reactie achter te laten. We lezen ze graag! :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s